Walk Art Markt, 12 augustus 2017

Zeist – Fia van Oorschot en Ruud van Oorschot nemen deel aan de bekende Zeister Walk Art markt 2017. Zij zullen er zijn met Keramiek en Houtdraaikunst.

Walk Art Markt Zeist – de markt voor kunst en kunstnijverheid. De Walk Art Markt is in Zeist en wijde omgeving een begrip. Dit gratis toegankelijke evenement presenteert ruim 140 kramen vol zelfgemaakte kunst en kunstnijverheid voor jong en oud. Zaterdag 12 augustus komen zo’n 140 makers van kunst en kunstnijverheid naar het mooie Walkartpark aan de Slotlaan in Zeist. Beelden, textiele vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, origami, poppen en nog veel meer.

Er zijn ook optredens van dichters, buikdanseres Hadyr, danseres Hester van EDC Dans en diverse musici. Er is een Food-plein voor de lekkerste hapjes en drankjes. Voor kinderen zijn er de ezels van de Ezelsociëteit, een bellenblazer en andere leuke activiteiten. De combinatie van kunst(nijverheid) en de andere activiteiten zorgt voor een aantrekkelijke markt, waar ieder jaar duizenden mensen met veel plezier op af komen. Het Walkartpark is eind 2016 gerenoveerd en is nu nog mooier dan voorheen.

Walk Art Markt, 12 augustus 2017, 10.00 – 17.00 uur. Gratis entree.

Gratis parkeren op 800 meter afstand.
Walkartpark, hoofdingang aan de Slotlaan.
De Walk Art markt is een evenement van CultuurZeist: http://www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt/