Walk Art Markt, 13 augustus 2016

Zeist – Fia van Oorschot en Ruud van Oorschot nemen deel aan de bekende Zeister Walk Art markt 2016. Zij zullen er zijn met Keramiek en Houtdraaikunst.

De Walk Art Markt in het Walkartpark, in het hart van Zeist telt zo’n 110 kramen vol zelfgemaakte kunst en kunstnijverheid van kunstenaars uit heel Nederland.

De Walk Art Markt biedt hiernaast muziek en gedichten, een Foodplein, Kunstplein en Kunstnijverheidsplein, demonstraties en korte workshops van kraamhouders. Op het Foodplein kunnen bezoekers genieten van lekkernijen uit Zeist en de omgeving.
Op het podium naast het terras treden Zeister dichters op: Fon Sengers, Geerten van Gelder, Leo Mesman, Sarah Kinebanian, Henjo Hekman en Hanneke Verbeek en de songwriters Banus en De Ridder. Verder zijn er gratis schilderworkshops Japans/Chinese tekeningen van 11.00-14.00 uur en tussen 14.00-17.00 uur algemene schilder- en tekentechnieken aan volwassenen en kinderen.
De Ezelsociëteit uit Zeist komt met 2 ezels. Op het Foodplein genieten van Surinaams/Hindoestaanse broodjes en soep, lekkernijen van Top’s Edelgebak, snacks van Franklin en nog meer lekkere hapjes en drankjes zijn te vinden op het Foodplein.
Betoverende kunsten van een Zeepbellenkunstenaar, demonstraties en workshops van de standhouders, het Kunstenhuis en de Zeister Muziekschool.

Walk Art Markt, 13 augustus, 10.00-17.00 uur, gratis entree. Walkartpark ingang tegenover Slotlaan 48.

http://www.cultuurzeist.nl